Vågar

Vårt sortiment av vågar är stort. Vi har över 70 olika vågtyper!

Klicka här, för att se hela vårt sortiment med vågar: Webbutik

Ta en titt på vad vi har att erbjuda när det gäller vågar!

Sortimentet som vi visar här, är ett litet smakprov av vågar vi har att erbjuda - t.ex. en Stathmosvåg som är kopplingsbar till vårt ES-kassasytem. Med kunddisplay kan kunden se vikt & á/pris samt totalpris på varan.

Flera av våra vågar finns i olika utförande allt ifrån 3 kg upp till 15000 kg.

För övrigt kan vi leverera räknevågar, personvågar, kontrollvågar, golvvåg, lastceller, våginstrument & bandvåg.

Ta gärna kontakt med oss så kan vi tillsammans ta fram en lösning för ert behov.

Stathmos 7028Integrerad kassavåg Stathmos 7028 med display 3070
Utvecklad för den bästa ergonomin åt expediten. Vågen är konstruerad för montering rakt framför kassören i kassadisken.

Stathmos 7022Kassavåg Stathmos 7022
Lågbyggd våg som lätt placeras i kassadisk. Vågen ingår i den nya serien bänkvågar från Stathmos. Vågen har justerbara fötter och dess specialdesignade vågchassi gör att vågplattan inte berörs om vågen placeras direkt mot en vägg i kassadisken.

Butiksvåg ASEPButiksvåg ASEP med eller utan kunddisplay
Med automatisk prisuträkning & 99 PLU. En butiksvåg som finns i åtta (8) olika utföranden. Passar de flesta näringsidkare. 5 st. programmerbara snabbvalstangenter håller reda på dom mest frekventa artiklarna.

Stathmos 7026Butiksvåg Stahmos 7026
För den lilla butiken. 7026-K ingår i den nya serien bänkvågar. Den är mycket lågbyggd och därför lättplacerad i kassadiskarna. Vågen har justerbara fötter och det specialdesignade vågchassit gör att vågplattan inte berörs om vågen placeras direkt mot en vägg i kassadisken.

Kioskvåg UWE AGPKioskvåg UWE LEB-AGP
Är en prisvärd, liten, smidig kioskvåg med en mängd funktioner såsom Prisuträkning, kilopris– totalsumma. Vågen är EU-godkänd detaljhandelsvåg. Finns som 6 kg / 15 kg

Hängvåg KC-09Hängvåg KC-09
Mekanisk hängvåg för frukt & grönt. Viktindikeringen syns från båda sidor av vågen. Stor och tydlig indikator gör det lätt att läsa av viktskalan. Vågskålen består av rostfritt material vilket gör den lätt att hålla ren.

DIGI DS530 & 532Kontrollvåg AFW Serien
Den nya standardkontrollvågen, för att tillgodose dina olika behov. DIGI DS-530 kontrollvåg för viktkontroll av produkter upp till 300 kg. Beroende på vågmodell kan vågen väga objekt från 400 gram (med en noggrannhet på 20 gram) upp till 300 kg

BalkvågBalkvåg Modell LWC-BSE, LW-BSR & LW-BSE
Dessa balkvågar finns i olika utföranden, med kapacitet från 500 kg ända upp till 10000 kg.

Våg för pallgodsVåg för pallgods. Modell LWC-USE, LW-USE, LW-USR & LW-GSR
Söker du pallgodsvågar så har vi ett stort utbud av dessa. Allt ifrån 0,5 kg upp till 3500 kg.

PallvågPallvåg LE-9
Enkel och användarvänlig U-våg. Modell LE9-USE i stål. Innbyggda hjul gör att den även är flyttbar. Låg profil på endast 85 mm. Lätt och effektiv metod att väga allt gods på pallar. Med en noggrannhet på 0,5 kg.

Pallyftare med vågPallyftare med våg
Modell LW-MSP/LI LW-MSP/AFW, LW-MSP/AFW, LW-MKE/AFW & LW-MKE/80. Med fyra olika pallyftarevågar finner du med all säkerhet en som passar för just ditt behov.