Rengöringsmaterial

Rengörnings tillbehör

Rengöringsmaterial - för att förlänga livstiden på dina produkter

När smuts och dam samlas i kortläsaren så fungerar inte den avancerade tekniken ordentligt.
Detta kan medföra att PIN-terminalen inte kan läsa chip-informationen och det innebär att det inte går att ta betalt med kort.

Alla våra rengöringsprodukter är hud- och miljövänliga. Produkterna uppfyller EU direktiv 91/155 EEC rörande hälsa, dessutom är de antistatiska och antibakteriella. Med rengöringskortet kan du på ett snabbt och enkelt sätt hålla din PIN-terminal ren och fräsch. Kortet är enkelt att använda och mycket effektivt. Gör rent din terminal ett par gånger i veckan så skyddar du effektivt din PIN-terminal. Ett mycket bra sätt att förhindra driftstörningar.


RengöringskortPIN-terminal rengöringskort, 3 st.
Den speciella strukturen hos rengörningskortet i mikrofiber gör det möjligt att rengöra Magnethuvuden och chipkontakter utan att använda kemiska rengörningsmedel. Tack vare den rörliga mikrofiberduken rengörs både över och sidorna av Magnet- och chipkontakterna.

RengöringskortPIN-terminal rengöringskort, 10 st.
Den speciella strukturen hos rengörningskortet i mikrofiber gör det möjligt att rengöra Magnetavläsarhuvuden och cipkontakten utan att använda kemiska rengörningsmedel. Tack vare den rörliga mikrofiberduken rengörs både över och sidorna av Magnet- och chipkontakterna.

RengöringskortMagnethuvud, rengöringskort, 10 st.
Dessa mikrofiberrengörningskort kan användas för alla Magnethuvuden i drag- och insticks kortläsare. Rengörningskortet har en effektiv smutsabsorberande mikrofiberyta på båda sidor. Det gör att det kan användas fyra gånger, vilket gör korten mycket prisvärda.

GummivalsrengöringGummivalsrengöring
Rengör och återställer elasticiteten i gummirullar, gummivalsar och gummidrivbälten. Samtidigt som ytan rengörs återskapas mjukheten och elasticiteten vilket ger bättre grepp. Detta garanterar en enkel och bekymmersfri matning. Även som 1000 ml refillflaska.

Rengöring till skrivhuvudenRengöring av skrivhuvuden till thermoskrivare
Skrivhuvudet i en thermoskrivare kan uppnå en temperatur av 95° C. Luftfuktigheten kan orsaka att pappersdamm, klisterrester och andra partiklar fastnar på skrivhuvudet. Den höga värmen kan bränna fast partiklarna i skrivhuvudet och orsaka sämre utskriftskvalitet.

SkärmrengöringSkärmrengöring, Våt/Torr, 10 st. dukar
Vid rengöring av högkostnadsvaror såsom platta skärmar och touchskärm. Dukarna innehåller 2 ml kemikaliefri rengöringsvätska som även klarar att lösa upp grovt nedsmutsad utrustning. Upprepad användning påverkar inte bildskärmens glas eller färgåtergivning.

Luft på burkKomprimerad luft för rengöring (luft på burk), dust remover
Avlägsnar damm och partiklar snabbt och effektivt från svåråtkomliga ställen i t. ex. tangentbord, skrivare m. m. Tetraflourkenär miljövänlig gas (CFC-fri), (brand) säker att använda. Upp till tre gånger drygare än andra tillverkares produkter och därför mycket ekonomisk att använda.