Queue kösystem

Q-smart

Det smarta kösystemet Queue-Cloud

GRB AB har varit installatörer för detta kösystem. Ta gärna kontakt med Q-Channel för offert 08-203020

Nu är den här! Queue-Cloud – En paketerad standardlösning för kösystem som nyttjar vanligt standard kvittopapper Thermo 80mm som butikerna oftast använder i sina kassaapparater och därför kan använda samma till kösystemet. Du spara många tusenlappar på inköp med dyra kölappar.

Queue-Cloud är det lilla men smarta, flexibla och smidiga kösystemet för effektivare kundflöde, smartare resursplanering, merförsäljning och nöjdare kunder allt paketerat i modern teknik.

Kösystemet Queue-Cloud passar i alla verksamheter, butiker, handel, banker, apotek och sjukhus. Queue-Cloud är från början flexibelt och anpassas efter era behov. Välj antal kassor, flera kötyper och skärmar för kövisning. Om behoven ändras kan ni enkelt ändra antal kassor och kötyper.

Queue-cloud som är Q-channel´s molnbaserade tjänst som bygger på iPad, Samsung samt andra läsplattor och/eller LED displayer. Trådlös frammatning av köerna samt köhantering via iPad, läsplatta, smartphone eller via länk på personalens datorer. Installationen av Queue-Cloud är enkel och smidig eftersom det krävs minimalt med kabeldragning. Till Queue-Cloud lösningen kan man beställa olika tjänster såsom statistik, SMS avisering, bokat möte, integration av köinformation i kundens app, ta kölapp via smartphone, digital signage för reklam och information mm. Till Queue-cloud är det även enkelt att ansluta Q-channel´s kundenkätslösning HappyCustomer?

STANDARD PAKETET INNEHÅLLER:

1 st. Golvpulpet

1 st. iPad. monterad i golvpulpeten

1 st. Skrivare. monterad på golvpulpeten

1 st. iPad mini. Används utav kassör för framtryckning utav kö och för att se information om kunder i kö

1 st. 32" Disply för information till kunder

1 st. Dator

1 st. Router. WiFi för komminikation mellan köpulpet och iPad mini

1 st. Högtalare

1 st. 10m HDMI kabel & 10m nätverkskabel

Personlig grundlayout ingår i priset

 

Flexibelt och smart

• Touchskärm med layout som anpassas efter kunden och verksamheten. Lägg till ditt egna meddelande på touchen och kölappen.
• Du har möjlighet att lägg till och ta bort kötyper vid behov. Du kanske har behov av fler kötyper tex försäljning, kundtjänst osv. Du bestämmer helt hur många kötyper du vill ha.
• Effektivare kundflöde och resursplanering.
• Avisering via nummer på display och ljudsignal.
• Trådlösa enheter.
• Enkel installation utan krångel, minimalt med framdragning utav sladdar
• Använd era befintliga kvittorullar. Vanligt standard 80 mm termopapper.
• Möjlighet till SMS avisering
• Möjlighet att koppla på flera displayer för kövisning
• Statistik samt reklamdisplay kan kopplas till kösystemet

OBS! Tänk på att specialkölappar för kösystem blir en mycket hög kostnad i längden. I Q-smart krävs inga dyra specialkölappar utan kösystemet Vi säljer även dessa kvittorullar som passar för kösystemet som kölappar. De finns även med bisfenolfritt papper.

Mer info gå gärna in på www.q-channel.com