Digitala skyltar

 


Vår digital signage lösning är mycket mer än bara en mediaspelare.

GRB AB har varit installatörer. Ta gärna kontakt med Q-Channel för offert 08-203020

Image Media Channel som funnits i över 10 år är en av de marknadsledande aktörerna inom digital skyltning i Sverige Vi har installationer på banker, butiker, försäkringsbolag, apotek, sjukhus, skolor, bibliotek och hotell. Systemet förekommer även som interninformationssystem inom byggbranschen och på tidningar och tidningstryckerier. Image Media Channel har sedan starten ett nära samarbete med etablerade media. Image Media Channel är en mediakanal för digital signage som klarar avancerade kopplingar till kunders system, realtidsuppdateringar och direktsändningar. Vår digital signage lösning är mycket mer än bara en mediaspelare.

Vårt system för Digital skyltning ger dig en egen mediakanal och vi hjälper dig att fylla den med det viktigaste av allt – innehåll och tjänster. Välj och vraka ur vår digra innehållsmeny med innehåll från Sveriges ledande medier och blanda det med ditt eget material. Med vår erfarenhet hjälper vi dig att skapa rätt mix.

Genom våra erfarenheter och vår ambition att ständigt vilja utvecklas har det varit naturligt att tillsammans med våra kunder utveckla vår digital signage-lösning med ytterligare funktioner såsom exempelvis kösystem, besöksadministration, receptionshantering och kö- och besöksstatistik. Bland annat har statistikfunktionerna och besöksbokningsfunktionerna visat sig vara mycket värdefulla för kunderna i deras resursplanering. Kösystemet, Q-channel, med dess funktioner är numer en egen produkt och väl integrerad med digital signage. Vi är förmodligen det enda företaget som har en samlad kompetens på digital skyltning, kösystem, design och content som borgar för en bra helhetslösning.